DOTAKNI

Prepustite se! Uronite u naš svijet i osjetite kako vas sunce nježno miluje, kako stijena drhti dok je val pozdravlja, kako borovi love vjetar dok im se skriva u krošnjama...

opširnije

OKUSI

Prepustite se! Dopustite si gastronomski užitak koji će vas upoznati s lošinjskom kuhinjom, miomirisnim specijalitetima i u proljeće s Feštom lošinjske kuhinje. Priuštite si putovanje kroz okuse koje još niste imali prilike isprobati

opširnije

POGLEDAJ

Prepustite se! Uživajte u pogledu na dupine koji "plešu" u jatu dok na nebu otok čuva bjeloglavi sup, po zidovima kuća veselo gmiže macaklin, a duboko u moru kliještima ritam udara najbolji škamp na svijetu

opširnije

OSLUHNI

Prepustite se! Neka i vas probudi pjesma galebova, razveseli cvrkut ptica, opusti šum valova, uspava cvrčak u hladovini borova, rasplešu zvuci jazza, smire crkvena zvona

opširnije

OSJETI…OTOK VITALNOSTI

Lošinj obilježava tradiciju zdravstvenog turizma dulju od 125 godina. Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, borovim šumama i zraku, to je idealno mjesto za okrepu duše i tijela. Naučite živjeti s nama, u harmoniji s prirodom

opširnije


Sport & Fun

   
   
Šetnice i pješačke staze
Staze obuhvaćaju područja na otoku Cresu (Punta Križa) te na otocima Lošinju, Iloviku, Susku i Unijama. Želimo da otoci našeg arhipelaga, prepuni zanimljivosti i ljepota, također budu dio i Vašeg neponovljivog doživljaja!
opširnije
Aquapark Čikat
Aquapark Čikat smjestio se u istoimenom kampu Čikat u Malom Lošinju, te je također prvi aquapark u Hrvatskoj u sklopu kampa.
opširnije
Island Jeep Adventure

Uz Island Jeep Adventure - turističke izlete terenskim vozilima, možete posjetiti skrivene djelove otoka Cresa i Lošinja za koje niste niti znali da postoje. Izlet je namijenjen svim ljubiteljima prirode i avanture, ali i svima onima koji na svom odmoru žele doživjeti nešto više od samog sunca i mora.

opširnije
Sailing experience
Sailing experience namijenjen je svima koji žele doživjeti ljepotu jedrenja i slobode plovidbe na moru, u skladu s ekološkim načinom življenja, u opuštenosti i bez buke motora i napetosti velikih brzina
opširnije
Vaterpolo

Upoznajete najtrofejniji hrvatski sport

opširnije
Great Escape Lošinj
Otkrijte duhovno i fizičko iskustvo u adrenalinskim avanturama na predjelima Lošinja i Cresa.
opširnije
Padobranstvo

Želite li spoznati način kako se otisnuti u visine i uživati u slobodnom padu ili letu, iskušajte se u padobranstvu.

opširnije
Tenis

Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi tenis se na Lošinju može igrati gotovo tijekom cijele godine.

opširnije
Ronjenje

Pravu predodžbu o moru i podmorju dobit ćete tek kada zaronite u njegove dubine. Lošinjsko podmorje obiluje atraktivnim lokacijama za ronjenje. Brojne podvodne pećine, pukotine, ambisi, visoravni, podvodni grebeni, kao i veliko bogatstvo biljnog i životinjskog svijeta čekaju na Vas.

opširnije
Sportski ribolov i udičarenje

Sportski ribolov ima dugu tradiciju u Malom Lošinju, tako je prva podvodna puška donesena već 30-tih godina prošlog stoljeća.

opširnije
Jedrenje

Jedan od izvornih sportova, zahvaljujući dugogodišnjoj pomorskoj tradiciji i okrenutosti otočana prema moru.

opširnije
Izleti
Cresko-lošinjsko otočje vrlo je pogodno za izlete koji će zadovoljiti sve tipove turista. Nudi se bogat program poludnevnih i cjelodnevnih izleta.
opširnije
Discover Lošinj (Skippin' Pebble)

Otkrijte Lošinj kroz vođene ture !!
Privatni izleti brodom, kajak ture, ronjenje na dah i snorkeling, biciklističke i pješačke ture... Možete čak i sami dizajnirati svoju vlastitu avanturu !!

opširnije
Polupodmornica Lošinj

Iskusite lošinjsku atrakciju - Polupodmornicu, za neponovljiv doživljaj otoka i podmorja!

opširnije
Enduro Lošinj

Osjeti Lošinjske staze i prirodu, priključi nam se u adrenalinskoj avanturi i uživajte u vožnji kroz kamene i stepenaste spustove.

opširnije
Apoksiomen Islands Tour - kayak and bike

Osjeti Lošinjske staze, more i prirodu, priključi nam se u adrenalinskoj avanturi i uživajte u vožnji kroz kamene i stepenaste spustove te predivno čisto lošinjsko more.

opširnije
SUP Yoga

SUP Yoga


Nova ponuda u centru Sunbird Sport.

opširnije
Panoramski let iznad Lošinjskog otočja
Panoramski let iznad Lošinjskog otočja


opširnije
Penjanje

U neposrednoj blizini Vitality hotela Punta nalazi se četverostrana umjetna stijena, visine 7 metara.

opširnije
Sportsko penjanje
Na udaljenosti svega 30 minuta od Planinarskog doma Sv. Gaudencije na planini Osoršćici koja se prostire iznad Osora i Nerezina, postavljeno je 30 smjerova težine 4c - 8, maksimalne dužine 30m.
opširnije
Dječji zabavni park Pepe

Family fun park Pepe, igraonica za djecu potpuno opremljena i sigurna za najmlađe, što dokazuju certifikati za sigurnost europskog 1176 Standarda i Standarda za sigurnosne podove 1177 te certifikat za PVC materijale prema zdravstvenim propisima, uz nadzor stručnog osoblja i odgojitelja koji se brinu za djecu.

opširnije
Lošinj za djecu

Za bezbrižniji odmor te ukoliko želite svoj odmor provesti na najbolji mogući način i potpuno iskoristiti jedinstvenu priliku miomirisnog doživljaja, a u isto vrijeme biti s najbližima, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja pripremila je popis aktivnosti i atrakcija (niže u privitku) za Vaše mališane.

opširnije
Turistički vlakić

Uživajte u ugodnoj vožnji turističkim vlakićem kroz zelenilo borove šume od centra grada do "Sunčane uvale"; Wellness hotela Aurora, Family hotela Vespera i kampa Čikat.opširnije
 
Prijava gostiju
Pratite nas:
Instagram Pinterest RSS Facebook YouTube Google Earth Smartphone Application
Kontakt
O nama
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja
Priko 42, HR – 51550 MALI LOŠINJ, Hrvatska
Tel: +385 51 231 884, Tel: +385 51 231 547, Fax: +385 51 233 373
E-mail: losinj@visitlosinj.hr