Lošinj za djecu

   
   

Za bezbrižniji odmor te ukoliko želite svoj odmor provesti na najbolji mogući način i potpuno iskoristiti jedinstvenu priliku miomirisnog doživljaja, a u isto vrijeme biti s najbližima, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja pripremila je popis aktivnosti i atrakcija (niže u privitku) za Vaše mališane.

Lošinjski arhipelag prepun je mirnih živopisnih mjesta jedinstvene ljekovite klime u čijim blagodatima možete uživati tijekom cijele godine, međutim Lošinj ima i drugo lice; sport, adrenalin i različite aktivnosti pa i za najmanje sudionike.

I najmanji mogu uživati u aquaparku Čikat u kampu Čikat ili dječjem zabavnom parku Pepe u kampu Čikat na otvorenom i zatvorenom prostoru sa četiri tematska sadržaja: Baby area prostorom namijenjenom najmlađem dobnom uzrastu (1 – 4 godine) te u potpunosti opremljenom poznatim francuskim međunarodnim programom WESCO, zatim Fun box prostorom koji nudi tunele za provlačenje, penjalice, bazene s lopticama, tobogane i njihalice. Sportska arena namijenjena je starijoj dobnoj skupini (4 – 12 godina) a opremljena je sadržajima za nogomet, košarku, badminton, odbojku i hokej.

Educirajte djecu zabavnim edukacijama i radionicama te posjetite Plavi svijet- edukacijski centar o moru gdje će maleni upoznati čarobni morski svijet i naučiti kako se glasaju dupini, ili ih odvedite u Oporavilište za kornjače gdje će sa sobom sigurno ponijeti jedinstvenu uspomenu.

Priuštite si jednodnevni izlet izletničkim brodovima i upoznajte arhipelag, a ukoliko želite obići grad , provozajte se Turističkim vlakićem i pružite svom djetetu nezaboravnu vožnju, nakon čega se može poigrati u park igralištima Zagazinjinama, Mali princ u Velom Lošinju, Bočacu ili Malinu.

Vožnja polupodmornicom zasigurno predstavlja specijalno iskustvo, ne samo za najmanje već i za odrasle putnike. Rent a bike U.O. Junior, King adventures i Turistička agencija Mediteran nude usluge najma bicikla i za najmanje.

Malim avanturistima, kreativcima i sportašima različiti centri za ronjenje: Diver Lošinj, Sumartin, Sub sea son i Benthos nude mogućnosti obuka, odnosno održavanja tečajeva ronjenja kroz Scuba Ranger program istraživanja podmorja, mogu se okušati i u jedrenju, vožnji kajakom ili surfanju koje pružaju CROYAK i Sunbird ili sudjelovati u Školi jedrenja za djecu JK Jugo te školi tenisa Čikat. Za malo hrabrije, vitality hotel Punta nudi atrakciju Penjanja.

Privici

Newsletter

Upišite e-mail i prijavite se: Upišite kod sa slike:
Prijava gostiju
Pratite nas:
Instagram Pinterest RSS Facebook YouTube Google Earth Smartphone Application
Kontakt
O nama
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja
Priko 42, HR – 51550 MALI LOŠINJ, Hrvatska
Tel: +385 51 231 884, Tel: +385 51 231 547, Fax: +385 51 233 373
E-mail: losinj@visitlosinj.hr