Hrvatska, Lošinj, Mali Lošinj 

POLJANA

StarStarStarStarStar

POLJANA


   
   
Kamp Poljana već niz godina održava visoku razinu kvalitete usluga za svoje goste, što dokazuje i priznanje ADAC-a. Kamp Poljana je ujedno i prvi kamp koji je ponio to priznanje u Hrvatskoj. Još 2005 g. te od tada svake godine uspijeva održati visoku kvalitetu usluge. Gostima kampa Poljana ovo priznanje garantira kvalitetne sadržaje i usluge sa odlično održavanim sanitarnim objektima. Pozivamo vas da provedete svoj odmor u jedinom kampu sa ADAC-ovom žutom pločom na Kvarnerom i uživate u prirodi otoka Lošinja.“

Uključeni smo u projekt “Lošinjskim jedrima oko svijeta”, a nastao je u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Malog Lošinja u svrhu turističke promocije otoka Lošinja. Kroz oživljavanje i prezentaciju povijesnog i kulturnog naslijeđa lošinjskog pomorstva, koje je svoje zlatno doba živjelo od 1853. do 1884. godine, cilj nam je prikazati Vam slavnu prošlost našeg arhipelaga.
Ovaj segment lošinjske povijesti izabran je za turističku promociju zbog svoje specifičnosti i namjere da se lošinjskim gostima, ali i domaćem stanovništvu, približi bogat i nadasve zanimljiv život hrabrih, požrtvovnih i sposobnih lošinjskih moreplovaca, brodograditelja te brodovlasnika koji su ovaj otok, učinili centrom pomorstva istočnog Sredozemlja 19. stoljeća.

Kroz naš objekt našim gostima ćemo prezentirati priče o našem pomorstvu, kroz razna događanja pružiti nezaboravan doživljaj, a kroz njega ćemo Vam prezentirati fotografije jedrenjaka u sobama, upoznat ćemo Vas s nošnjom naše lošinanke, pričama o moru, kvaliteti našeg mora, vrstama riba, gastro specijalitetima, ribolovna natjecanja, edukaciju o vrstama riba. Ponuditi ćemo Vam suvenire na temu pomorstva, prirodnu kozmetiku koju su koristile žena kapetana i sami kapetani s našim eteričnim uljima otoka. Djeca će imati priliku oslikavati i osmišljavati vlastite slikovnice s temama lošinjskih kapetana, degustirati ćemo domaće specijalitete, te možda naiđete na poneko uprizorenje trenutaka iz života naših slavnih.
Vjerujemo da ćete se kod nas osjećati kao kod kuće, vidimo se, dobro nam došli!

Naš miomirisni kamp hortikulturno je uređen lošinjskim autohtonim biljem, a uredili smo i male miomirisne vrtove unutar kampa. U našem restoranu nudimo autohtone specijalitete u skladu s projektom Miomirisi i okusi Lošinja. Animacijski programi prilagođeni su i usmjereni na zabavu i edukaciju o biljnom i životinjskom bogatstvu našeg arhipelaga.

Kontakt

POLJANA

 
Rujnica 9/a
51550 Mali Lošinj
Hrvatska
 
+385 (0)51 231 726
 
+385 (0)51 231 728
 
info@poljana.hr
 
www.campingpoljana.com

Komentari


Slovenian Emma  |  08.01.2015  |  StarStarStarStarStar
Pa zato, da i Hrvati naučite strane jezike. :-)
Croatian Petra  |  11.06.2014  |  StarStarStarStarStar
Pozdravljeni, z veseljem sem si ogledala vašo pudbo in me zanima ali imaste prosto (apartma, hiška, prikolica) v terminu 25.6.2014 do 5.7.2014 ali 20. 8.2014 do 30.8.2014, in sicer za dve odrasli osebi in enega dve leti starega otroka? Cena? Pišete mi lahko tudi na 5ra.kurbos@gmail.com
Croatian zadovoljan  |  04.07.2012  |  StarStarStarStarStar
kamp odličan, osoblje na recepciji lijepo
Croatian Suncana  |  25.06.2012  |  StarStarStarStarStar
Kamp je izvrstan, na zalost nema malo bolji restaurant samoposlugu i u ducanu ne primaju kartice. Sanitarni cvorovi su uredjeni i cisti iznadprosjecno i plaza je predivna. Cuvari ljubezni a na recepciji bi mogli biti malo srdacniji. Kamp prijatelj djece. Pozdrav svima u kaficu
Croatian Ivana  |  03.05.2012  |  StarStarStarStarStar
I dalje nema stranice na hrvatskom jeziku.. zašto je tako teško uopće pomisliti na hrvatske putnike?
Croatian Sandra  |  22.08.2011  |  StarStarStarStarStar
I ja se pitam ZAŠTO nema stranice na HRVATSKOM jeziku?????
Croatian vladimir  |  08.08.2011  |  StarStarStarStarStar
Zašto nemate stranice na HRVATSKOM jeziku

Ocijeni i komentiraj

Upišite komentar :
Napominjemo da su komentari na ovom webu moderirani, što znači da se objavljuju tek nakon provjere u cilju sprječavanja spama.
Upišite ime:
Ocjena:
Komentiraj

Planer putovanja

Dodaj "POLJANA"
Naš "Planer putovanja" Vam pomaže organizirati boravak na Lošinju. Jednostavno dodajte destinacije ili druge točke interesa, a "planner" će ih posložiti te ispisati na printeru - spremne za ponijeti na putovanje!

Video

Get Adobe Flash player
1 2

Lokacija na karti

Vremenska prognoza

Click for the latest Losinj Island weather forecast.

Newsletter

Upišite e-mail i prijavite se: Upišite kod sa slike:
 
Prijava gostiju
Pratite nas:
Instagram Pinterest RSS Facebook YouTube Google Earth Smartphone Application
Kontakt
O nama
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja
Priko 42, HR – 51550 MALI LOŠINJ, Hrvatska
Tel: +385 51 231 884, Tel: +385 51 231 547, Fax: +385 51 233 373
E-mail: losinj@visitlosinj.hr