Nagrade

   
   

Uspjeh lošinjskog turizma potvrđuju i dobivene nagrade i priznanja

NAGRADE U 2016. GODINI

1. Malom Lošinju 27. listopada 2016. godine dodijeljena je godišnja hrvatska turistička nagrada za najuspješniju destinaciju zdravstvenog turizma u kategoriji destinacija godine, a projektu Apoksiomen na otoku vitalnosti dodijeljena je nagrada za inovaciju godine na tradicionalnom skupu turističkih djelatnika 'Dani hrvatskog turizma' održanom 26. i 27. listopada 2016. godine u Bolu na otoku Braču.

2. U sklopu konferencije 'Svjetski dan zelenih destinacija' 27. rujna 2016. godine Mali Lošinj primio je prestižni certifikat 'Top 100 održivih destinacija svijeta' u 2016. godini.

3. Na svečanoj dodjeli nagrada za održivo i pristupačno upravljanje turizmom, uključujući dostignuća na području zaštite okoliša, održanoj u Bruxellesu 22. travnja 2016., Mali Lošinj osvojio je nagradu Europskog sustava pokazatelja za održivi razvoj (ETIS) - nagradu za širinu i dubinu prikupljenih spoznaja o praksama održivog turizma na otoku, zahvaljujući projektu koji broji 130 pokazatelja.

NAGRADE U 2015. GODINI

1. Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada primili su prestižnu Ulysses nagradu za izvrsnost u inovacijama u turizmu osvojivši treće mjesto za lošinjski koncept turizma i projekt „Miomirisi i okusi Lošinja“. Nagradu dodjeljuje Svjetska turistička organzacija (UNWTO) od 2003., a u konkurenciji s Lošinjem bili su Peru i njihov projekt “Y tú, qué planes?” te TZ Beča s projektom: „Creating Vienna’s Tourism Strategy 2020“. Ocjenivački sud je činilo 11 nezavisnih članova.

2. ZLATNI INTERSTAS - U Splitu, u okviru 22. INTERSTAS - a/Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza18. ITF'CRO/Međunarodni festival turističkog filma 13. KEA-CRO/Predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta za „Zlatni cvijet Europe“ - Turistička Zajednica Grada Malog Lošinja osvojila je dvije prestižne nagrade i to:

- „Zlatni Interstas 2015.“, za postignuće sjajnih turističkih rezultata Malog Lošinja, time i izniman doprinos ukupnosti razvoja turizma Hrvatske

- Posebno priznanje - Đurđica Šimičić - direktorica TZG Malog Lošinja za izniman osobni doprinos sjajnim turističkim postignućima Malog Lošinja, time i izniman doprinos ukupnosti razvoja turizma Hrvatske

3. Priznanje Gradu Malom Lošinju - finalistu u kategoriji NAJUSPJEŠNIJA DESTINACIJA TURIZMA ZDRAVLJA. Priznanje dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica.

4. Priznanje za doprinos razvitku turizma Kvarnera i za osvojenu nagradu Hrvatske turističke zajednice u kategoriji NAJUSPJEŠNIJA DESTINACIJA ZDRAVLJA. Priznanje dodjeljuje TZ Kvarnera.

NAGRADE U 2014. GODINI

1. BRAND LEADER AWARD 2014 - Grad Mali Lošinj primio je nagradu za izuzetan doprinos održivom razvoju turizma u Jugoistočnoj Europi. Nagradu je u ime Grada primila direktorica Turističkog ureda TZ Grada Malog Lošinja, Đurđica Šimičić tijekom održavanja 4. Poslovne konferencije „Održivi razvoj i konkurentnost turističkog proizvoda Jugoistočne Evrope – SEET 2014“ 14. svibnja 2014. u Beogradu..

Nagrada „Brand Leader Award se dodjeljuje na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost, visok stupanj tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Nagrada se dodjeljuje 10 godina u cilju afirmacije najistaknutijih tvrtki, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala i kreiranja konkurentnog tržišta.

2. Nagrada za destinaciju koja je lider u istraživanju kvalitete usluga u turizmu Hrvatske - Na jubilarnom 10. Mystery shopping danu u Rovinju, direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Đurđica Šimičić je u ime ureda Turističke zajednice primila je nagradu za destinaciju koja je lider u istraživanju kvalitete usluga u turizmu Hrvatske. Nagradu je dodjelila Heraklea, prva agencija za mystery shopping u Hrvatskoj, koja je odgovorna za mjerenje i unapređenje kvalitete usluga. Već nekoliko godina za redom, Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge u različitim sektorima poslovanja.

3. DJELATNIK GODINE - Hrvatska turistička zajednica je i u 2014. godini provela izbor za Djelatnika godine u okviru projekta VOLIM HRVATSKU, nacionalnog programa ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA koji je usmjeren na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u svim najvažnijim sektorima vezanim za turizam.

Djelatnik godine u Hrvatskoj – nacionalna razina:

- Spasilac na plažama i bazenima; Dragan Kremenović / Jadranka hoteli, Mali Lošinj

Djelatnici godine na razini TZ Kvarnera su:

- Recepcijski djelatnik – Luka Karčić, Lošinjska plovidba / AC Lopari

- Prodavač – Kanita Romić, Jadranka trgovina d.o.o. Mali Lošinj

NAGRADE U 2013. GODINI

1. Otok Lošinj - otok vitalnosti ove je godine osvojio prestižnu nagradu organizacije Skal, koja već 11 godina dodjeljuje nagrade za Održivi razvoj u turizmu. Najbolju ocjenu Lošinju u kategoriji "gradovi" donijela su tri nezavisna člana komisije naglasivši da se radi o izuzetno kvalitetnoj viziji dosadašnjeg i budućeg razvoja turizma na lošinjskom arhipelagu.

Primarni kriteriji za vrednovanje ove nagrade su bili doprinos očuvanju prirode i okoliša, očuvanje kulturne baštine, uključenost i prednosti zajednice/destinacije, edukacija, poslovna sposobnost, inovacije. Nagradu je u ime Hrvatske i Lošinja primila primila Katarina Hauptfeld, predsjednica SKAL club international Kvarner i hrvatska predstavnica u međunarodnom vijeću SKAL-a. 29.09.2013., tijekom otvorenja 74. svjetskog kongresa SKAL-a, koji je se po prvi puta održavao na kruzeru Carnival Glory, a krenuo je iz New Yorka.

Skål International je profesionalna internacionalna organizacija, svjetskih turističkih lidera iz cijeloga svijeta s ciljem promoviranja globalnog turizma i prijateljstva. Broji oko 18 000 članova u 450 klubova u 90 zemalja diljem svijeta i pridružena je članica UNWTO – a (Svjetske turističke organizacije) čija je misija promoviranje razvoja odgovornog, održivog i odgovornog turizma.

2. TIC Mali Lošinj – u sklopu projekta Tajni gost na Lošinju, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja s agencijom Heraklea d.o.o, provela je mjerenje kvalitete usluga na razini lošinjskog arhipelaga. Tajni gost na Lošinju predstavlja inovativan koncept mjerenja kvalitete usluga u svrhu njezina poboljšanja, koji su TZG Malog Lošinja i Heraklea razvili po uzoru na svjetske trendove.

Rezultat ovogodišnjeg mjerenja ukazuje na ljubaznost i pristupačnost djelatnika, identificirana je proaktivnost u nuđenju dodatnih usluga i proizvoda te kvalitetnija komunikacija s gostom u cilju pronalaženja modela povećane potrošnje s ukupnim rezultatom od 82,62 %, odnosno odličnom ocjenom.

3. Promotivni film "Lošinj-island of vitality" Turističke zajednice Grada Malog Lošinja i autora Marka Vrdoljaka, dobitnik je nagrade za nabolju montažu na 16.Međunarodnom festivalu turističkog filma ITF'CRO 2013 u Solinu.

NAGRADE U 2012. GODINI

1. U okviru ekološko – edukativnog projekta „VOLIM HRVATSKU“ kojim se provodi biranje najuređenijih turističkih mjesta primorske Hrvatske, u kategoriji mjesta do 1.000 stanovnika, Veli Lošinj dobitnik je priznanja Plavi cvijet sa zlatnim znakom za osvojeno 1.mjesto.

2. TIC Mali Lošinj – u sklopu projekta Tajni gost na Lošinju, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja s agencijom Heraklea d.o.o, provela je mjerenje kvalitete usluga na razini lošinjskog arhipelaga. Tajni gost na Lošinju predstavlja inovativan koncept mjerenja kvalitete usluga u svrhu njezina poboljšanja, koji su TZG Malog Lošinja i Heraklea razvili po uzoru na svjetske trendove.

Rezultat ovogodišnjeg mjerenja ukazuje na ljubaznost i pristupačnost djelatnika, identificirana je proaktivnost u nuđenju dodatnih usluga i proizvoda te kvalitetnija komunikacija s gostom u cilju pronalaženja modela povećane potrošnje s ukupnim rezultatom od 100 %, odnosno odličnom ocjenom.

NAGRADE U 2011. GODINI

1. TIC MALI LOŠINJ - U sklopu akcije „Volim Hrvatsku 2011“ – „Plavi cvijet“, Turistička zajednica Grada Malog Lošinja dobiva posebno priznanje za najbolji TIC (turističko informativni centar) u županiji primorsko – goranskoj.

2. DJELATNIK GODINE - Hrvatska turistička zajednica je i u 2011. godini provela izbor za Djelatnika godine u okviru projekta VOLIM HRVATSKU, nacionalnog programa ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA koji je usmjeren na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice u svim najvažnijim sektorima vezanim za turizam.

Na županijskoj razini, nagrađeni iz Malog Lošinja su:

1. Turistički animator – Antonio Badurina, Jadranka hoteli Mali Lošinj

2. Djelatnik hotelskog domaćinstva – Nevenka Grgurević, Jadranka hoteli Mali Lošinj

3. Djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima – Toni Franko, Vodovod i čistoća Cres Mali Lošinj

NAGRADE U 2010. GODINI

1. DJELATNIK GODINE - Hrvatska turistička zajednica i ove godine provodi izbor za Djelatnika godine u okviru projekta VOLIM HRVATSKU, nacionalnog programa ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA koji je usmjeren na podizanje razine gostoljubivosti i stvaranje klime dobrodošlice u svim najvažnijim sektorima vezanim za turizam. Ovom akcijom želimo naglasiti važnost pojedinaca s imenom i prezimenom koji sudjeluju u stvaranju slike o Hrvatskoj kao kvalitetnoj turističkoj destinaciji.

Na razini Hrvatske:

1. Djelatnik godine u kategoriji turistički animator - Blaženka Levinger Herceg, Jadranka hoteli d.o.o

2. Djelatnik godine u sustavu turističkih zajednica - Đurđica Šimičić, TZG Malog Lošinja Na razini Kvarnera nagradu u kategoriji najbolji prodavač osvojila je Marilena Dragoslavić.

2. PLAVI CVIJET - Akcija Hrvatske turističke zajednice u kojoj se ocjenjuje uređenost gradova, općina i mjesta primorske Hrvatske

1. U kategoriji najuređenijeg turističkog mjesta Primorsko–goranske županije do 10.000 stanovnika 3. mjesto dodijeljeno je Gradu Malom Lošinju.

2. U kategoriji najuređenijeg mjesta Primorsko-goranske županije do 3.000 mjesta 1 mjesto dodjeljeno je Velom Lošinju

3. NAGRADA ZA ODGOVORNI TURIZAM - CBTour 2010 Turistička zajednica Grada Malog Lošinja na Svjetski dan turizma 27.09.2010 godine primila je nagradu Društva inovatora Sigma za Najbolji program odgovornog hrvatskog poslovnog turizma CBTour – Inovacije u poslovnom turizmu 2010. Najbolji program odnosi se na ponudu koju pruža TZG Malog Lošinja, a temelji se na održivom razvoju, uključivanju i zaštiti prirodnog i kulturnog krajolika, te inventivni način stimulacije odgovornog pristupa prema turizmu.

4. NAGRADA ZA ODGOVORAN TURIZAM - Agenzia di viaggi, već je 44 godine najvažniji strukovni časopis o turizmu u Italiji. Časopis se šalje na adrese 9.800 turističkih agencija. Nagrada za odgovoran turizam bazirana je po kriterijima UNWTO-a (Svjetske turističke organizacije). Lošinj je dobitnik nagrade radi očuvanja dupina u našem arhipelagu, te istraživačkom radu Plavog svijeta u Velom Lošinju. Poseban naglasak Agenzia di viaggi dala je na usklađenost aktivnosti razvoja destinacije Lošinja, paket aranžmane hotelijera i agencija, autokampova koji prate i surađuju na „temama destinacije“. Tako Lošinj ima paket aranžmane na temi lošinjskih kapetana, miomirisa i okusa, aromaterapije, antistresa, zdravog života. Ova nagrada dokaz je kako je lošinjska destinacija u svom destinacijskom managementu dostigla visoki razvojni nivo, usklađenost aktivnosti, koja je prepoznata u svijetu.

5. PRIMORSKA TRILOGIJA - Primorsko jedro naziv je turističke akcije Primorskog radija u kojoj se bira najbolje malo turističko mjesto na Kvarneru. Mjesto Unije na istoimenom otoku osvojile su najveći broj bodova i ponijele prestižnu titulu pobjednika "Primorske trilogije" u akciji Primorskog radija, Turističke zajednice PGŽ, Županije Primorsko-goranske. Komisija je nagradila Konobu Palmira, radi izuzetne kvalitete, korištenja autohtonih recepata, uporabe domaće janjetine, ribe, domaćeg povrća s otoka Unije, te kreativnost i čistoću.

NAGRADE U 2009. GODINI

1. MALI LOŠINJ OSVOJIO SREBRNI CVIJET EUROPE - Putem jednogodišnjeg natjecanja potiče se suradnja u uljepšavanju gradova/mjesta/sela te se na taj način unapređuje kvaliteta života stanovnika. Na svečanoj dodjeli Međunarodnog žirija za Zlatni cvijet Europe održanoj u Cardiffu 25. rujna 2009. godine, u velikoj europskoj konkurenciji od 5 700 europskih gradova, Mali Lošinj osvojio je prestižnu međunarodnu nagradu Srebrni cvijet Europe.

Međunarodni žiri za Zlatni cvijet Europe 2009. – Entente Florale Europe, sastavljen od 12 članova komisije (predstavnici 12 zemalja članica Europske asocijacije za cvijeće i krajobraz: Austrija, Belgija, Hrvatska, Češka, Francuska, Njemačka, Italija, Irska, Mađarska, Slovenija, Nizozemska i Velika Britanija) u lipnju ove godine posjetio je Mali Lošinj, te uz ljepotu krajolika, ocjenjivao čistoću i kvalitetu stvorene okoline, očuvanost i brigu o povijesnom naslijeđu, tradicijsku kulturu, kulturna dobra, edukaciju i odgoj mladih na području Grada Malog Lošinja.

Tom prilikom predsjednica žirija Austrijanka Monika Hetch izjavila je kako je Lošinj zeleni otok, u kojem se puno pažnje posvećuje uređenju okoliša i zelenila, te su ostali oduševljeni i projektom Miomirisa i okusa Lošinja, brojnim ekološkim projektima u koje su uključeni mladi, te vidljivom brigom vezanom uz same objekte kulture i arhitekture.

2. PLAVI CVIJET – akcija Hrvatske turističke zajednice u kojoj se ocjenjuje uređenost gradova, općina i mjesta primorske Hrvatske

U kategoriji najuređenijeg turističkog grada Primorsko–goranske županije do 10.000 stanovnika 2. mjesto dodijeljeno je Gradu Malom Lošinju.

3. DJELATNIK GODINE - izbor najboljeg turističkog djelatnika na Kvarneru 2009. g.

1. Turistički vodič - Alan Kučić iz Malog Lošinja

2. Recepcijski djelatnik godine - Andrea Glavan - Jadranka hoteli

3. Inspektor – Neven Nekić - gospodarski inspektor u Malom Lošinju

4. Taksist –Nenad Hajrić iz Malog Lošinja

4. ZLATNI INTERSTAS U Splitu u okviru 16 INTERSTASA / . Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza, 12. ITF' CRO i 8. KEA/EFE'CRO / proglašenja hrvatskih kandidata za Zlatni cvijet Europe '2010 Mali Lošinj osvojio je još dvije prestižne nagrade i to:

»Zlatni Interstas 2009.«, u sklopu Međunarodne smotre turizma DVD »Lošinj – otok vitalnosti«, proglašen je najboljim filmom festivala u posebnoj kategoriji 12 zemalja članica Entente Florale Europe 2009.

NAGRADE U 2008. GODINI

1. PLAVI CVIJET – akcija Hrvatske turističke zajednice u kojoj se ocjenjuje uređenost gradova, općina i mjesta primorske Hrvatske Veli Lošinj je u sklopu akcije Hrvatske turističke zajednice „Plavi cvijet 2008“ proglašen najuređenijim mjestom na Jadranu.

U kategoriji najuređenijeg turističkog grada Primorsko–goranske županije Grad Mali Lošinj dijeli 3. mjesto s Krkom.

U kategoriji uređenosti pojedinačnih elemenata turističke ponude dobitnici na županijskoj razini su:

• Javna plaža – Veli žal, Sunčana uvala, Mali Lošinj – treće mjesto

• Najbolji suvenir - narodne nošnje otoka Suska, Nerezina i Orleca autorice Petrice Poda – prvo mjesto

• Turistička ponuda ili zanimljivost s područja Kvarnera - Miomirisi i okusi Lošinja - prvo mjesto

2. DJELATNIK GODINE - izbor najboljeg turističkog djelatnika na Kvarneru 2008. g.

1. Turistički animator - Sanja Marinac, Jadranka hoteli

2. Policajac - Dražen Banić iz Malog Lošinja

Na nacionalnoj razini s područja Primorsko-goranske županije dobitnica „Djelatnik godine“ je: Sanja Marinac u kategoriji turistički animator – animatorica u hotelu Aurora

3. ZLATNI INTERSTAS - Turistička zajednica Grada Malog Lošinja primila je nagradu Zlatni Interstas - za poseban doprinos u turizmu - međunarodnu nagradu za medijsku promociju destinacije - dodjelio ju je gosp. Antonio Conte, predsjednik europske federacije turističkih novinara, gosp. Vojko Pleština, predsjednik uprave Interstasa i dogradonačelnik Splita gosp. Božidar Čapalija.

NAGRADE U 2007. GODINI

1. PLAVI CVIJET - ocjenjivanje uređenosti gradova, općina i mjesta primorske Hrvatske

U kategoriji najuređenijeg turističkog grada Primorsko–goranske županije Grad Mali Lošinj osvojio je 2. mjesto

U kategoriji uređenosti pojedinačnih elemenata turističke ponude dobitnici na županijskoj razini su:

Javna plaža – Veli žal, Sunčana uvala, Mali Lošinj – drugo mjesto

Suvenir - keramički proizvodi studija «Čarobnjak» iz Malog Lošinja, gospodin Čazim Mehmeti – prvo mjesto

Projekti i zanimljivosti s područja Kvarnera - Miomirisi i okusi Lošinja - treće mjesto

Benzinska postaja – Tifon, Nerezine – treće mjesto

2. DJELATNIK GODINE - izbor najboljeg turističkog djelatnika na Kvarneru 2007. g.

1. Recepcijski djelatnik - Ružica Pušeljić, Jadranka hoteli

2. Inspektor - Neven Nekić, gospodarski inspektor u Ispostavi Državnog inspektorata Mali Lošinj

3. Spasilac na plažama i bazenima - Goran Herenda, Jadranka hoteli

3. TURISTIČKI CVIJET – Kvaliteta za Hrvatsku – akcija Hrvatske radiotelevizije u suradnji s HGK: Mali Lošinj proglašen je najboljim hrvatskim turističkim odredištem na hrvatskom Jadranu

4. PRIMORSKI RADIO – PRIMORSKO JEDRO: Primorsko jedro naziv je turističke akcije Primorskog radija u kojoj se bira najbolje malo turističko mjesto na Kvarneru. Veli Lošinj pobjednik je ovogodišnjeg Primorskog jedra.

NAGRADE U 2006. GODINI

1. PLAVI CVIJET - ocjenjivanje uređenosti gradova, općina i mjesta primorske Hrvatske

a) DRŽAVNA RAZINA U kategoriji uređenosti pojedinačnih elemenata turističke ponude: Trg Republike Hrvatske s Rivom lošinjskih kapetana – najuređeniji trg primorske Hrvatske

b) ŽUPANIJSKA RAZINA U kategoriji najuređenijeg turističkog grada Primorsko–goranske županije Grad Mali Lošinj osvojio je 3. mjesto.

U kategoriji uređenosti pojedinačnih elemenata turističke ponude: gradski / mjesni trg Trg Republike Hrvatske u Malom Lošinju, ulica Riva lošinjskih kapetana u Malom Lošinju, benzinska postaja «Adria Oil», Mali Lošinj

2. DJELATNIK GODINE - izbor najboljeg turističkog djelatnika na Kvarneru 2006. g.

1. Recepcijski djelatnik - gospođa Vesna Marinac - Jadranka hoteli

3. TURISTIČKI CVIJET – Kvaliteta za Hrvatsku – akcija Hrvatske radiotelevizije u suradnji s HGK - Hotel «Bellevue» u Malom Lošinju osvojio je drugo mjesto u kategoriji hotela godine na hrvatskom Jadranu u kategoriji 3 zvjezdice

4. PRIMORSKI RADIO – PRIMORSKO JEDRO: Primorsko jedro naziv je turističke akcije Primorskog radija u kojoj se bira najbolje malo turističko mjesto na Kvarneru.

U kategoriji najuređenijeg mjesta Osor je osvojio 3. mjesto

U kategoriji najbolje konobe, Konoba Bonifačić osvojila je 1. mjesto

U kategoriji obiteljski smještaj, apartmani 1. mjesto osvojila je obitelj Mavrinac iz Nerezina

U kategoriji ponude kulturnih sadržaja 1. mjesto je osvojio Osor

U kategoriji najbojeg eventa, 1. mjesto osvojile su Nerezine s eventom „S vjetrom kroz tišinu“ – regata za gluhonijeme osobe

Komentari


Croatian Igor  |  05.03.2011  |  StarStarStarStarStar
BRAVO!!!

Ocijeni i komentiraj

Upišite komentar :
Napominjemo da su komentari na ovom webu moderirani, što znači da se objavljuju tek nakon provjere u cilju sprječavanja spama.
Upišite ime:
Ocjena:
Komentiraj

Novosti

16.11.2017
Festivalu Meha nagrada Simply the Best!
08.11.2017
Lošinj nastavlja Integrirano upravljanje kvalitetom u destinaciji!
07.11.2017
Lošinjski hotel Bellevue 5* dobitnik prestižne Condé Nast Johansens nagrade za Best Destination Spa
06.11.2017
19. Kup Lošinja za klasu Optimist na Lošinju
19.10.2017
Simbol čistoće mora, Bijela zastava, dodijeljena lošinjskom Boutique Hotelu Alhambra
14.10.2017
Lošinjski hotel Bellevue u užem izboru za Condé Nast Johansens nagradu za izvrsnost
05.10.2017
Predstavljen koncept izrade Master plana razvoja „bike“ turizma otoka Lošinja
04.10.2017
ANKETA O ZADOVOLJSTVU STANOVNIKA - TURIZAM NA LOŠINJU 2017.
28.09.2017
Lošinj: Dodijeljene nagrade i priznanja Poslovne izvrsnosti u turizmu 2017.
16.09.2017
Lošinjan Daniel Gospić pobjednik 31. Euro - afričkog prvenstva u podvodnom ribolovu!
15.09.2017
Na Lošinju svečano otvoreno 31. Euro - afričko prvenstvo u podvodnom ribolovu!
14.09.2017
Dani hrvatskog turizma 2017. - otvorene on line prijave
13.09.2017
Majstorije chefa Melkiora Bašića obogatile ovogodišnji Food Film Festival
06.09.2017
Najinovativniji spa doživljaj današnjice doživite uz Valmont kozmetiku u 5* hotelu Bellevue
05.09.2017
Erich i Rosa Trummer - 30 godina redoviti posjetitelji Lošinja!
02.09.2017
Imenovan novi direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja
01.09.2017
Lošinj obilježio 2 milijuna noćenja 10 dana ranije
01.09.2017
Na Lošinju: EURO-AFRIČKO PRVENSTVO U PODVODNOM RIBOLOVU
31.08.2017
Čak 10 dana ranije nego lani Grupa Jadranka ostvarila milijunto noćenje
24.08.2017
Rujan na Lošinju u znaku pomorstva i sporta, a zabavu garantiraju Marijan Ban & Diktatori, T.B.F. i Tedi Spalato
21.08.2017
7. Festival lošinjskih balkona na otoku vitalnosti
20.08.2017
Glazbena večer u lošinjskom hotelu Bellevue uz note violončelistice Ane Rucner
14.08.2017
Cjelogodišnjim letom iz Kölna preko Riječkog aerodroma do Lošinja
09.08.2017
Brošura i promotivni video „Savjeti za odgovornog putnika“
07.08.2017
Rasprodani koncert za pamćenje Lane Kos i Leona Košavić
02.08.2017
Dani hrvatskog turizma 2017. godine u Malom Lošinju, 25. i 26. listopada
30.07.2017
32. Dan iseljenika na Susku
29.07.2017
32. Dan iseljenika na otoku Susku! - najava
20.07.2017
Lošinj otok vitalnosti - brend vrhunske kvalitete i cjelokupnog sadržaja
14.07.2017
U Malom Lošinju ekskluzivno predstavljen šampanjac Moët Ice Impérial Rosé!
13.07.2017
Stoti rođendan proslavio na otoku vitalnosti!
30.06.2017
Lošinj uspješno plovi turističkom godinom
19.06.2017
Lošinjski Vitality Hotel Punta prvi hotel na Jadranu
17.06.2017
Luca Sardella snimao Parola di police verde na Lošinju
22.05.2017
U lošinjskoj Alhambri predstavljena glasovita Château Mouton Rothschild vina iz Francuske
18.05.2017
Vollo - online usporedba i kupovina karata za inozemne i domaće turiste
08.05.2017
Lošinjski originalni suveniri 2017.
06.05.2017
U okviru obilježavanja 70. rođendana, dodijeljena priznanja jubilarnim zaposlenicima Grupe Jadranka
05.05.2017
Lošinjska Grupa Jadranka svečano proslavila veliki jubilej – 70 godina uspješnoga rada
03.05.2017
Lošinju još jedno veliko priznanje za zdravstveni turizam!
28.04.2017
World cup 2018.– Downhill Lošinj
25.04.2017
Festival Apoksiomena i antike predstavlja 11. Feštu lošinjske kuhinje
24.04.2017
Ponajbolja vina s Plešivice predstavljena na prvom ovogodišnjem enološkom Masterclassu u lošinjskoj Alhambri
20.04.2017
Biciklistički vikend na otoku vitalnosti
10.04.2017
Info subota dan za iznajmljivače
07.04.2017
Održana 8. sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Malog Lošinja
07.04.2017
Poznati hotelski brend Lošinj Hotels&Villas predstavlja redizajn vizualnog identiteta
05.04.2017
5. Festival aromaterapije „Apsyrtides“
03.04.2017
Travanj na Lošinju u znaku sporta i vitalnosti
01.04.2017
Poziv - ponuda lokalnih proizvoda
01.04.2017
Lošinjski eno-gastro događaj okupio najznačajnije talijanske trendsetere u Milanu
28.03.2017
Putevima Rudolfa Habsburga
28.03.2017
5. Forum lošinjskih iznajmljivača „Inovativni privatni“
25.03.2017
Najava - 5. Forum lošinjskih iznajmljivača - Inovativni privatni 2017
21.03.2017
Turistička i gastronomska ponuda Lošinja u Ljubljani
21.03.2017
World cup – Downhill Lošinj - 21. – 22. travnja 2018.
20.03.2017
Prvi turistički vodič o zdravlju i wellnessu: 'Mali Lošinj Health and Wellness Destination Guide'
13.03.2017
Dani lošinjske kuhinje u Ljubljani
08.03.2017
Tvrtka Jadranka hoteli dobitnik certifikata za upravljanje energetskom učinkovitošću
08.03.2017
Hrvatska oduševila National Geographic Channel
25.02.2017
Srednjoškolci pokazali zavidne ugostiteljske vještine na regionalnom natjecanju održanom u hotelu Bellevue
24.02.2017
Poziv za Originalne lošinjske suvenire u 2017.
22.02.2017
„tourismA 2017.“: Lošinj i Apoksiomen oduševili brojne posjetitelje u Firenci
15.02.2017
Tečajevi stranih jezika - edukacija za iznajmljivače i članove njihovih obitelji koji aktivno sudjeluju u komunikaciji s gostima
15.02.2017
Kartice za iznajmljivače
14.02.2017
Apoksiomen na otoku vitalnosti i Muzej Apoksiomena na međunarodnoj izložbi u Firenzi
10.02.2017
Karneval na Lošinju
25.01.2017
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja treću godinu zaredom sufinancira marketinške aktivnosti iznajmljivača
05.01.2017
Lošinj zaključio uspješnu turističku godinu
04.01.2017
Ove zime priuštite si jedinstveni spa i wellness doživljaj u Vitality hotelu Punta
09.12.2016
Održana 7. sjednica Skupštine Turističke zajednice Grada Malog Lošinja
06.12.2016
Dodijeljene nagrade i priznanja Poslovne izvrsnosti u turizmu 2016.
30.11.2016
Lošinjskim proizvođačima dodijeljena oznaka „Hrvatskog otočnog proizvoda“
28.11.2016
U sklopu Davis Cupa u Zagrebu predstavljene lošinjske delicije
18.11.2016
Lošinj- idealna zimska destinacija!
08.11.2016
Predstavljeni rezultati ankete Turističke zajednice i Grada Malog Lošinja
12.09.2016
Lošinj nastavlja trend: ostvareno 2 milijuna noćenja
27.05.2016
Lošinjski originalni suveniri 2016. godine
11.04.2016
Vodeći hrvatski enolozi i vinari okupili se na prvom wine Masterclassu u lošinjskom Boutique hotelu Alhambra
29.03.2016
Apoksiomen na otoku vitalnosti
08.03.2016
4. Forum losinjskih iznajmljivača - Inovativni privatni 2016
04.02.2016
Aktivan početak nove turističke godine na Lošinju
11.12.2015
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja održala je 5. sjednicu Skupštine TZG Malog Lošinja
02.10.2015
Održan Rivafest s 500 gostiju na Lošinju
14.08.2015
5. FESTIVAL LOŠINJSKIH BALKONA
10.08.2015
Lošinjski Bellevue prvi hotel s 5* koji je zaslužio prestižnu Bijelu zastavu
06.08.2015
Mali Lošinj uz etno reviju 'Materina priča' i koncert Jacquesa Houdeka proslavio Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
20.07.2015
Grad Mali Lošinj zbog brige o podmorju primio Bijelu zastavu na koncertu Ane Rucner
16.06.2015
U europskom projektu ETIS - Lošinj s više od 130 indikatora mjeri svoju održivost
20.04.2015
Četiri dana, četiri otoka – završio prvi „Adria 4 island MTB stage race“
19.04.2015
Klub Gastronaut na Lošinju
12.04.2015
Apoksiomen i Lošinj uspješno predstavljeni u Londonu
26.03.2015
4. Sjednica Skupštine TZG Malog Lošinja
11.03.2015
INOVATIVNI PRIVATNI ! – 2. Forum lošinjskih iznajmljivača
03.03.2015
GASTRO PREZENTACIJA „APOKSIOMENOVA ANTIČKA KUHINJA“
11.02.2015
EDUKACIJA ZA IZNAJMLJIVAČE –TEČAJEVI STRANIH JEZIKA
06.02.2015
Apoksiomenova antička kuhinja
28.01.2015
Lošinjski koncept turizma osvojio svjetsku nagradu
20.01.2015
Apoksiomenova antička kuhinja
30.12.2014
53. Novogodišnji Kup gradova u podvodom ribolovu
29.12.2014
Hrvatska reprezentacija osvojila 37. Zimski kup nacija u podvodnom ribolovu
09.12.2014
Novi letovi za sezonu 2015
02.12.2014
Prezentacija Lošinja na kongresu hotelijera
21.11.2014
Održan prezentacijski let Rijeka-Mali Lošinj
09.10.2014
U Münchenu uspješno predstavljen Cresko-lošinjski arhipelag u sklopu projekta - Hrvatska 365
05.05.2014
Brzo i jednostavno do Lošinja
09.01.2014
Lošinj u 2013. godini ostvario više od 2,2 milijuna noćenja

Newsletter

Upišite e-mail i prijavite se: Upišite kod sa slike:
Prijava gostiju
Pratite nas:
Instagram Pinterest RSS Facebook YouTube Google Earth Smartphone Application
Kontakt
O nama
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja
Priko 42, HR – 51550 MALI LOŠINJ, Hrvatska
Tel: +385 51 231 884, Tel: +385 51 231 547, Fax: +385 51 233 373
E-mail: losinj@visitlosinj.hr