Lokacija: Mali Lošinj
Vrijeme: 30.4.-3.5.2025.
Spremite se za vrhunsko gurmansko putovanje! Od 30. travnja do 3. svibnja, Lošinj postaje epicentar slovenske gastronomije. Najbolji slovenski chefovi, vrhunske vinarije i izuzetni okusi dolaze u prestižne restorane Boutique Hotela Alhambra i Hotela Bellevue.
Četiri dana spektakularnih večera, vrhunskih vinskih uparivanja i nezaboravnih gastronomskih doživljaja čekaju vas u restoranima Alfred Keller, Matsunoki i Bava Innovation.
PROGRAM:
30. TRAVANJ (srijeda) / Večera u 5 sljedova / 170€
Restoran Bava Innovation, Hotel Bellevue
Filip Matjaž / Cooking Outside the Box
Roko Nikolić / Bava Innovation
Boutique vinarija Edi Simčič
1. SVIBANJ (četvrtak) / Prekmurski brunch / 60€
Restoran Alfred Keller, Boutique Hotel Alhambra
Leon Pintarič / Gostilna Rajh
Michael Gollenz / Alfred Keller
Delicije Kodila
Vina Stayer & Marof
1. SVIBANJ (četvrtak) / Večera u 5 sljedova / 180 €
Matsunoki, Hotel Bellevue
Tomaž Kavčič / Dvorec Zemono
Vina Marjan Simčič Domaine
2. SVIBANJ (petak) / Večera u 4 sljedova / 110 €
Restoran Matsunoki, Hotel Bellevue
Petra Kapetanović / Peti 181, Ljubljana
Orhan Chakiroglu / Matsunoki
Premium BioSing naresci
Vina Marjan Simčič, Edi Simčič & Movia
3. SVIBANJ (subota) / Večera u 5 sljedova / 180 €
Restoran Alfred Keller, Boutique Hotel Alhambra
Marko Pavčnik / Gostinstvo Pavus
Michael Gollenz / Alfred Keller
Vina Movia
≈
REZERVIRAJ
Ne propustite priliku uživati u vrhunskoj slovenskoj gastronomiji na jednom od najljepših otoka Jadrana. Rezervirajte svoje mjesto i budite dio ove gurmanske avanture!